Späť na začiatok

Ochrana súkromia

Ochrana súkromia

 

(1) Kupujúci berie na vedomie, že odoslaním objednávky kupujúcim je predávajúci v súlade s § 10 ods. 3 písm. b) zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisov („Zákon o ochrane osobných údajov“), oprávnený spracúvať jeho osobné údaje uvedené v objednávke, a to meno, priezvisko, dodaciu adresu, fakturačnú adresu, e-mail a telefónne číslo, v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov, pre účely spracovania objednávky a plnenia kúpnej zmluvy podľa týchto obchodných podmienok.

 

(2) Kupujúci berie na vedomie, že jeho osobné údaje budú umiestnené v elektronickom úložisku (databáze) poskytovanom predávajúcemu spoločnosťou touch4print.com s.r.o., so sídlom Copy.sk, s.r.o., so sídlom Mlynské Nivy 73, 821 05 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 47 182 393

 

(3) Osobné údaje budú spracúvané počas doby nevyhnutnej na dosiahnutie vyššie uvedeného účelu, najdlhšie však po dobu plynutia záručnej doby tovaru, ktorý si kupujúci objedná. Tým nie je dotknutá povinnosť predávajúceho uchovávať doklady obsahujúce osobné údaje kupujúcich vyžadované inými všeobecne záväznými právnymi predpismi. Poskytnuté podklady pre tvorbu fotoproduktov objednaných kupujúcim prostredníctvom internetového obchodu na internetovej stránke predávajúceho www.artcopy.sk a tieto vytvorené fotoprodukty budú uložené na vyššie uvedenom elektronickom úložisku (databáze) poskytovanom predávajúcemu spoločnosťou Copy.sk, s.r.o., so sídlom Mlynské Nivy 73, 821 05 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 47 182 393 alebo jej subdodávateľom najdlhšie po dobu 14 dní odo dňa ich poskytnutia a následne budú zlikvidované.

 

(4) Kupujúci berie na vedomie, že s výnimkou vyššie uvedeného nebudú osobné údaje kupujúceho poskytnuté ani sprístupnené tretím osobám okrem tretích osôb zabezpečujúcim dodanie objednaného tovaru, ktorým budú sprístupnené kontaktné údaje kupujúceho.

 

(5) V prípade, ak si to kupujúci vopred osobitne vyžiada, je predávajúci oprávnený spracúvať jeho kontaktné údaje (najmä e-mail) za účelom zasielania marketingových informácií predávajúceho. Pre účely zasielania marketingových informácií predávajúceho kupujúci poskytuje svoje osobné údaje dobrovoľne, na obdobie troch rokov a svoj súhlas môže kedykoľvek odvolať zaslaním e-mailu na info@artcopy.sk.

 

(6) Kupujúcemu prináležia práva najmä podľa § 28 Zákona o ochrane osobných údajov, najmä: na základe písomnej žiadosti od predávajúceho vyžadovať potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o kupujúcom spracúvané, opravu alebo likvidáciu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, likvidáciu osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil, blokovanie osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti  atď.

{{frontendLayout.unreadMsg}}
Ahoj 👋👋. Ako Vám môžeme pomôcť?
Tím ArtCopy.sk
{{status.activeMod > 0 ? 'Online' : 'Offline'}}
Help Center
Opýtajte sa nás na čokoľvek. Odpovieme čo najskôr.
{{mod.name}}
Hi! How can we help you?
 
{{message.time}}
{{status.partner_name}} is typing{{status.typing_hellip}}
{{cat.name}}
{{icon.char}}